Maqedoni

Mjeku i palodhshëm kumanovar Rilind Dalipi ndihmoi haxhilerët edhe në Mekë edhe në Medine (Video)

Mjeku Rilind Dalipi nga fshati Mateç i Likovës/Kumanovës është në moshë të re, por tregon pjekuri në profesion sikur të kish përvojë 30 vjeçare.

Një pjesë të pjekurisë profesionale e ka nga fakulteti dhe studimet, kurse pjesën tjetër nga babai i tij Rexhail Dalipi, mjek poashtu i njohur nga ky fshat, shkruan Lideri.mk.
Rilindi sivjet ishte pjesë e personeit mjekësor që shoqëruan grupin e haxhinjve nga Maqedonia e Veriut në vendet e shenjta duke ndihmuar ata pa u kursyer fare edhe në Mekë edhe në Medine./Lideri.mk