Rajon - Botë

Mjekja shqiptare nga Gjermania: Po vijnë barnat që e shërojnë Kovidin për pesë ditë, sjellin optimizëm

E lumtur qe Vaksinimi, sidomos tek komuniteti i shqiptareve 🇦🇱 🇽🇰🇲🇰 po rezulton shume i sukseshem dhe me ritme te shpejta po i afrohemi Imunitetit te tufes. Edhe Medikamentet e reja EXO-CD24, qe premtojne sherimin brenda 5 ditesh nga COVID-19 na sjellin Optimizem per nje Vere pa Korona!
Me respekt
Dr.med.Aurora Dollenberg