Ministri gjerman: Tragjedi e tmerrshme në Tetovë

Ministri gjerman për Evropë, Mihael Rot në një postim në Tuiter shprehu ngushëllime për familjet dhe të afërmit e viktimave në zjarrin e mbrëmshëm në spitalin modular në Tetovë.

“Tragjedi e tmerrshme në Tetovë, Maqedonia e Veriut. Ngushëllimet tona të thella shkojnë te familjet dhe miqtë e viktimave të cilët i humbën jetët e tyre. Mendimet tona janë me të lënduarit”, citoi Rot në postimin në Tuiter.