LLoga nga Prishtina : Gratë kanë fuqinë që dhimbjen ta kthejnë në shpresë

Ministri i Drejtsisë Krenar LLoga së bashku me Ministreshën e Drejtësis së Kosovës Albulena Haxhiu dhe Ambasadoren e RMV-së Shpresa Jusufi, pas Konferencës Rajonale “TË BASHKUAR KUNDËR DHUNËS – MJAFT” në Prishtinë, së bashku kanë vizituar Panairin e Grave,duke parë nga afër punimet autentike, të punuara në dorë nga gratë e Kosovës, produkte ushqimore nga Gratë e Krushës së Madhe, viktima të dhunës gjatë luftës së vitit 1999, si dhe produkte e vepra të ndryshme nga shoqatat e grave të dhunuara, vajza të reja, aktiviste, artiste dhe artizane.Top24
https://www.facebook.com/share/p/CkL1oCkAEjzLAwLj/?mibextid=I6gGtw