KosovëMaqedoni

Lavdi për Afrim Bunjakun – Shkupi shprehu homazhe për Heroin e Kosovës

Fotografia me shiritin e zi në skaj, qëndroi në shkallët e Sheshit Skënderbeu në Shkup.

Kësisoj, qytetarët dhe ambasadori i Kosovës në Maqedoninë e Veriut, shprehën homazhe ndaj Afrim Bunjakut, reshterit të Policisë së Kosovës i cili u vra nga grupe terroriste një ditë më parë, më 24 shtator në Veri të Kosovës teksa ishte në krye të detyrës./TV21