June 21, 2024
Maqedoni

Kumanovarja Egzona Bexheti pjesë e “IRMCT” me Seli në Hagë

Kumanovarja Egzona Bexheti për ca kohë do të pjesë e Mekanizmit Ndërkombëtar të Tribunaleve Penale(IRMCT) me Seli në Hagë.

Si juriste e re ajo do të marrë përvoja të reja në Zyrën e Prokurorit në IRMCT, njofton

Këtë sukses ajo ja dedikon familjes.

“Te dashur familjar dhe miq,

Per nje muaj me gjeni ne Zyren e Prokurorit, ne Mekanizmin Nderkombetar te Tribunaleve Penale 🕵🏼‍♀️ ⚖

Nani Valdete Bexheti dhe babi Ismet Bexheti ky sukses dhe shume perqafime nga Haga shkojne per juve ❣”, ka shkruar Egzona.