Koka: SHBA sapo ka shkëputur zyrtarisht raportet me Shqipërinë sa i takon tregtisë me drogë!

Nga Bledian Koka

Zyrtarisht!
SHBA sapo ka shkeputur totalisht raportet zyrtare me Kryeministrin e Shqiperise Edi Rama, Ministrin e Brendshem Bledi Çuçi, Kreun e SHISH, Policine e Shtetit, Bashkine e Tiranes, Agjencine e Pastrimit te Parave, Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve dhe çdo organ ligjzbatues ne Shqiperi sa i takon trafikut te droges!
p.s…nje tjeter arritje e mandatit te 3-te