Kërkohet “liri për Palestinën” gjatë marshit në Prishtinë

Një marsh protestues në mbështetje të Palestinës është mbajtur sot në qendër të Prishtinës.

Një numër i qytetarëve kanë marshuar duke e mbajtur në dua një baner me fëmijë që supozohet të jenë vrarë gjatë luftimeve në mes Hamasit dhe Izraelit.

Në baner shkruhej “lë ta shkruajë historia, Gaza, Palestinë – tetor, 2023”, teksa marshuesit brohorisnin “liri për Palestinën” e “Allahu Ekber”, njofton Klankosova.tv.

Kujtojmë se në disa vende perëndimore pro palestinezëve janë ndaluar.