Maqedoni

Kasami: Me VLEN po vjen edhe presidenti i parë shqiptar

Bilall Kasami tha se ndodhemi në një moment të rëndësisshëm historik. Moment ky që do të bëhet ndryshimi i shumë pritur. Këtë ditë më madhështore e bëri Taravari duke iu bashkuar Lidhjes i cili e ka vetëm një qëllim NDRYSHIMIN.
Prandaj bashkimi i ASh-së me LEN ia VLEN dhe se të gjithë po vulosim një të ardhme plotë shpresë, e ardhme me rrugë të vetme Bashkimin Europian.
“Lidhja që po ndodh sot është LIDHJA më e madhe e shqiptarëve në Ballkan. Kjo lidhje bën bashk shqiptarët e Maqedonisë me ata të Kosovës, shqiptarët që si pjesë e natës kontribojnë në paqeruajtjen në Ballkan”, theksoi Kasami.