Hapet sezoni turistik në Shqipëri/Video

Nje gare me kuaj pergjate bregdetit te DArezeses ku pjesmarresit ishin nga e gjithe diapora. Kjo ishte menyra qe bashkia fier kishte perzgjedhur per te celur sezonin tursitik ketu dhe ne seman.

Kryetari i bashkise Fier , Armando Subashi shprehet me optimizem se se kete vit ardhja e turisteve pritet te dyfishohet.

Plazhi i darezezes frekuentohet kryesisht nga vendasit. Zona eshte e njohur per reren kurative ajrin e paster dhe gatimet tradicionale.

Ne kete plazh jane stacionuar rreth 70 biznese sezonale. Ne pikun e veres kjo zone eshte frekuentuar mesatarisht nga 7 mij pushues. /TvKlan/