Maqedoni

Haliti: Urime përvjetorin e fitores së Brigadës 115 të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare

Urime përvjetorin e 21 të fitores së Brigadës 115 të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, e cila i parapriu nënshkrimit të Marëveshjes së Paqës në Ohër.

Mirënjohje e përjetshme për të gjithë luftëtarëve e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, që sakrifikuan veten e tyre, familjet e tyre, gjithë atyre që ndihmuan këtë luftë dinjitoze si dhe gjithë bashkë kombasve tanë qe përkrahën pa rezervë UÇK-në.

Brigada 115 e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, u pagëzua nga populli si Brigada e pamposhtur, Brigara e fitoreve e cila i mori të gjitha pozicionet në fshatin Radushë duke përfshirë edhe Kazermën edhe Stacionin Policor, do të kujtohet gjithmonë si Brigada e qëndresës dhe rezistencës së pathyer.

Lavdi të përjetshme Martirëve dhe Dëshmorëve të Kombit Shqiptar 🇦🇱 !

Video: https://fb.watch/eRap7WwLIM/