May 24, 2024
Rajon - Botë

Gruaja, 40 vjeçare, vdes duke pritur në stacionin e autobusit pasi u godit nga auto ambulanca

Një grua ka vdekur pasi u godit nga një autoambulancë ndërsa priste në një stacion autobusi në Surrey. Gruaja 40-vjeçare ishte në një stacion autobusi në fshatin Salfords kur ambulanca u përplas me të këtë mëngjes, thanë dëshmitarët. Ajo vdiq në vendngjarje. Ambulanca e Bregut Juglindor besohej se po shkonte drejt Spitalit East Surrey kur u fut në strehën e autobusëve në Brighton Road rreth orës 9.20 të mëngjesit. Rruga kryesore, e cila lidh spitalin me qytetin e Redhill dhe Spitalin Gatwick, është mbyllur për trafikun drejt veriut.

Gazetari James Flanders tha: ‘Ambulanca duket sikur u kthye majtas në trotuar ku u përplas me strehen e pritjes së autobusit dhe. ‘Një pjesë e stacionit të autobusit është varur në anën e ambulancës nga ndeshja e fortë.