Maqedoni

Garë humanitare në kejin e Shkupit për ndihmë të repartit Onkologjik në Klinikën e Fëmijëve

Garë humanitare për të mbledhur donacione për Repartin Onkologjik të Klinikës Pediatrike do të mbahet sot në kejin e Vardarit në Shkup.

Gara humanitare do të jetë e gjatë 1.5 kilometra dhe starti do të jetë përpara hotel “Park” në orën 10 të mëngjesit.

Gara është e hapur për të gjithë personat e interesuar mbi 13 vjeç, si dhe për të rinjtë të shoqëruar nga një shoqërues i të rriturve. Tarifa e regjistrimit për garën është 200 denarë dhe paguhet në vend, para fillimit të garës.

Sipas organizatorëve, tre të parët që do të përfundojnë garën do të marrin dhurata, dhe të gjithë pjesëmarrësit do të marrin pije freskuese, fruta të freskëta dhe ushqim të shëndetshëm me energji pas garës. Të gjitha fondet e mbledhura nga tarifa e regjistrimit të garës do t’i dhurohen Klinikës së Fëmijëve