Maqedoni

Fushë Tophana e gatshme për ndërtimin e Çairit të Ri me Bekimin

Sot, bashkë me ekipin e kandidatëve për këshilltarë, e vazhduam agjendën e vizitave e takimeve në Çair.
Kësaj radhe ishte një ditë e këndshme vizita në lagjen e Fushë Tophanës dhe në atë të Sahat Kullës. Njerëz të të gjitha moshave e etnive na pritën me buzëqeshje e dashamirësi, duke na bindur se tullë mbi tullë po ndërtohet fitorja dhe suksesi në Çair.
Vazhdojmë…