Fatime Fetait i ngriten dy procedura disiplinore

Prokurorja Fatime Fetai ka marrë dy procedura disiplinore, njëra për bashkëpunim me gazetarin e Marjan të portalit Dokaz dhe e dyta për sjellje joprofesionale.

Siç ka mësuar “Makfax”, përveç ish-prokurores të PSP-së, dy procedura të tilla disiplinore janë edhe për një prokurori të dytë – Sasho Rajçev.

Komisioni për përcaktimin e përgjegjësisë disiplinore do të shqyrtojë provat e paraqitura.

“Komisioni Disiplinor nuk ka marrë vendim për inicimin e procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë disiplinore të prokurorëve të përmendur”, kanë thënë për “Makfax” nga Prokuroria.