June 17, 2024
Maqedoni

Drejtoresha e Galerisë së Tetovës, Arbenita Meta priti në takim Ambasadorin e Austrisë

U.d drejtori i galerisë së Arteve në Tetovë, Arbenita Meta ka pritur në takim ambasadorin e Auatrisë në Maqedoninë e Veriut z.Martin Pammer para të cilit prezantoi galerinë dhe disa nga punimet që ndodheshin aty, shkruan Top24

https://fb.watch/oe-Z3HR3Z8/?mibextid=Nif5oz