Rajon - Botë

Djemt e Sanxhakut me flamurin kombëtar

Aktivitet e vetëdijësimit kombëtar të shqiptareve të Sanxhakut nuk kanë të ndalur, falë aktivitetit të Këshillit Kombëtar Shqiptar, shkruan Lideri.mk.

Këto aktivitete janë theksuar gjatë festave të Nëntorit, kurse plisi dhe flamuri kuq e zi kanë qenë gjithandej.

“Gjaku nuk ka qenë dhe nuk do të jetë kurrë ujë! Djemtë e Sanxhakut”, ka shkruar aktivistja shqiptare Amina Nuraj, duke postuar fotografinë e disa sanxhaklinjëve që i janë kthyer identitetit shqiptar./Lideri