ASH-ja rrëzoi Gruevskin prandaj sulmohet nga “gruevistët”

Shkruan: Arben Zeqiri, ASH

Aleanca për Shqiptarët rrëzoi Gruevskin prandaj sulmohet nga gruevistët, futi Kosovën në Kushtetutë, prandaj sulmohet nga kundërshtarët e Kosovës, mundësoi anëtarësimin në NATO, prandaj sulmohet nga pro rusët, shpëtoi hapjen e negociatave me BE, prandaj sulmohet nga anti evropianët, ka goditur krimin dhe korrupsionin, prandaj sulmohet nga të korruptuarit….

Aleanca mbron dhe avancon shqiptarët, prandaj sulmohet edhe nga…

Çfarë do që bën Aleanca, përfitojnë shqiptarët, të pastërtit dhe të drejtit, prandaj tmerrohen ata të palës tjetër…

Fleni të qetë, Aleanca gjithmonë në rrugë të drejtë dhe me vendime në të mirën e shqiptarëve…