Maqedoni

Arriti kamioni me 140 mijë pasaporta

Zëvendësministri plotësues i Punëve të Brendshme, Mitko Bojmacaliev, mbrëmë në vendkalimin kufitar Bogorodicë ka pritur 140.000 ekzemplarët e rinj për pasaporta.

Më herët, Bojmacaliev ka bërë të ditur se përveç kësaj dërgese prej 140 mijë ekzemplarë, shumë shpejt do të arrijë edhe një dërgesë tjetër prej 85 mijë ekzemplarë, duke plotësuar kështu numrin e paralajmëruar prej 225 mijë ekzemplarësh.

“Deri më tani janë pranuar 1.509.600 ekzemplarë për dokumente udhëtimi, ndërsa me formularët që do të mbërrijnë nesër dhe deri në fund të muajit do të jenë gjithsej 1.734.600”, tha Bojmacaliev.