Armata e RMV-së shënon 29 vite të themelimit

Në hapësirat e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtatmadhorisë së Armatës në Shkup sot do të shënohet Dita e Armatës e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Solemniteti do të realizohet në pajtim me protokollin e Komisionit për mbrojtje nga sëmundjet ngjitëse për shënimin e festive shtetërore. Në këtë solemnitet fjalim do të ketë edhe presidenti i shtetit dhe njëherit komandant suprem i ARM-së, Stevo Pendarovski.