Kosovë

Anketë në Facebook: Shefqet Krasniqi fiton katërfish më shumë “vota” se Shkurte Fejza

Gazeta 7 në Facebook eshtë duke zhvilluar një anketë për këngëtaren Shkurte Fejza dhe imamin Shefqet Krasniqi me titulli “Cilin personalitet e vlerësoni më shumë”.

Deri tani janë deklaruar rreth 4.500 komentues prej të cilëve katërfish më shumë (mbi 3.000) për Krasniqin se për këngëtaren Fejza (rreth 700).

Ja linku i anketës: https://www.facebook.com/share/g9nDNuu4Ee5XxWZg/?mibextid=WC7FNe