Maqedoni

Ahmeti përqafon dajën e tij Fazli Veliun, ky i fundit “përton” të çohet në këmbë (video)

Sot, në Vicë të Tetovës janë bërë bashkë “garda e vjetër” e BDI-së, nga Ali Ahmeti te Gëzim Ostreni, Hazbi Lika, Xhevat Ademi dhe Fazli Veliu. Ata janë mbledhur pasditen e sotme në Malësinë e Tetovës me rastin e inaugurimit të lapidarit kushtuar veteranit të UÇK-së, Lezam Ramadani – La Xami. Në momentin e mbërritjes së kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, kur ky i fundit ka filluar të takojë të pranishmit, aty gjendej edhe daja i tij, Fazli Veliu, ku siç shihet edhe në video ky i fundit ka hezituar të ngrihet në këmbë për të takuar atë.