Ahmeti: Kur Izet Mexhiti flet keq për BDI-në, sikur t’a pështyjë fytyrën e tij

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin “360 gradë” në MRT 1, ndër të tjera është pyetur se “pse ka lejuar që një nga fëmijët e tij politik, Izet Mexhiti të largohet nga BDI”. Ahmeti përgjigjet se nëse BDI është parti e kriminalizuar, siç akuzon Medziti, është dashur të fliste më hapur me kryetarin Ahmeti kundër krimit, padrejtësisë apo gjërave të këqija që po ndodhin në BDI.

“Nëse pështyj lart, pështymja do të më bjerë në fytyrë. Nëse Izet Mexhiti flet keq për shtëpinë e saj, është njësoj sikur të ka pështyrë në fytyrë. Nëse është dënuar nga BDI, ka qenë 20 vite në BDI dhe është dashur të më flasë më hapur në takime kundër krimit apo padrejtësisë, apo të këqijave që ndodhin në BDI”- thotë lideri i BDI-së.

Tani për të folur për Mexhitin, më duket sikur po pështyj lart. Çfarë do të ndodhë pastaj, pështyma do të më bjerë në fytyrë. Izet Mexhiti ishte një zyrtar i lartë i BDI-së për 20 vjet. Gjithçka që thotë Maghiti është e ngjashme me atë që thashë unë. Dhe nëse pështyj lart, pështymja do të më bjerë në fytyrë. Nëse Izzet Mejetti flet keq për shtëpinë e saj, është njësoj sikur të ka pështyrë në fytyrë. Nëse ka qenë i dënuar për BDI, ka qenë 20 vjet në BDI dhe është dashur të më flasë më hapur në takime kundër krimit apo padrejtësisë, apo të këqijave që ndodhin në BDI”./360 gradë/