July 23, 2024
Maqedoni

A do të jetë kandidat për president? Spasovski nuk e mohon mundësinë!

Shefi i policisë nuk dëshiron të zbulojë planet e tij për karrierën e tij politike në të ardhmen. Duke pasur parasysh se vitin e ardhshëm do të mbahen zgjedhjet parlamentare dhe presidenciale, Spasovski nuk dëshiron të komentojë se ku e sheh veten në atë perspektivë. Ai vlerëson se fokusi duhet të jetë në realizimin e angazhimeve për integrimin e vendit në Bashkimin Europian dhe premtimet që u janë dhënë qytetarëve.

Megjithatë, ai në një intervistë për Fokus thotë se është normale që çdo politikan, përfshirë edhe vetën, të aspirojë të arrijë një post më të lartë. I pyetur nëse mund të jetë presidenti i ardhshëm i LSDM-së, Spasovski tha se tani është herët të flitet për këtë.

Është ende herët për të diskutuar këtë temë, do të vijë në momentin kur do të diskutohet brenda partisë. Tani jam i fokusuar në aktivitetet në Ministri dhe në Qeveri. Këto janë pyetje të supozuara që mund t’i diskutojmë, por në kushtet kur jemi në gjendje të arrijmë qëllimin më të rëndësishëm kombëtar – anëtarësimin në BE, përgatitjen për zgjedhje, për mua është shumë e rëndësishme që LSDM-ja të pozicionohet mirë, të bëhet një ofertë e mirë. te qytetarët dhe natyrisht të fitoj besimin e gjithë kampusit për Maqedoninë pro-evropiane, i cili ka vizion të qartë dhe me të gjitha forcat e mia, me të gjitha kapacitetet e mia do të punoj për arritjen e këtyre qëllimeve – thotë Spasovski.