Hasani rrëfen jetën e tij si mjek: “Krenar me profesionin, mundohem t’i ndihmojë çdonjërit” (Video)

Zv.ministri i shëndetësisë Ilir Hasani njëherit edhe njëri ndër kirurgët më të suksesshëm në vend, në Tv “Klan” në emisionin “Jo vetëm modë”, ka rrëfyer jetën e tij, marrëdhëniet me familjen e tij dhe jetën e tij si mjek, shkruan Nmk-post. Hasani ka deklaruar se ndjehet krenar për profesionin që ka dhe sipas tij, është krenari e madhe t’ju ndihmosh njerzive kur ata kanë nevojë./Nmk-post/
Emisioni i plotë nga minuta e 13:00 deri në minutën e 30:00.