Sport

Struga Trim Lum e dërgoi në Ligë të dytë Vardarin e Komitave

Edhe zyrtarisht, me humbjen e sotme nga “Struga Trim Lum”, Vardari sezonin e ardhshëm do të jetë në garën e ligës së dytë. Skuadra maqedonase këtë sezon po përballej me probleme të mëdha financiare, kështu që ndërsa leksionet nga shefi i vjetër në Qytetin e Shkupit zgjatën, Vardar nuk mund të qëndronte në fushë në ligën e parë.

Me këtë, Vardari do të luajë në Ligën e Dytë për herë të parë që nga pavarësia e Maqedonisë. Ai u tërhoq një herë, por u shpëtua falë një shkrirjeje me ekipin e atëhershëm Miravci, i cili siguroi një vend në garën e ligës së parë. Bellasica do të luajë së bashku me Vardarin në garën e ligës së dytë.
Shkendija është kampione e re, dhe Shkupi do të luajë në Evropë, në të ashtuquajturën Lidhja e Konferencave. Struga TL dhe Makedonija GP do të luftojnë për vendin e tretë në raundin e fundit. Maqedonia GP luan me Vardarin, ndërsa Struga është mysafir i Sileks./Nmk-post/