June 21, 2024
Sport

Euro 2020”, lejohen 5 zëvendësime dhe 30 për qind të tifozëve

Euro 2020”, lejohen 5 zëvendësime dhe 30 për qind të tifozëve

Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s ka njoftuar se në ndeshjet e Evropianit 2020 do lejohen pesë zëvendësime. Shkaku i pandemisë së COVID-19 ka pasur disa rregulla të veçanta siç ishin zëvendësimet, por edhe ndalesa e tifozëve në stadium.