Vazhdojnë kontrollet në trafik, 192 gjoba vetëm në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsejtë 192 gjoba për shkelje të rregullave në trafik dhen atë: 37 për tejkalim të shpejtësisë, 17 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 5 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara. Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 20 gjoba për përdorim të telefonit, 6 për kalim në të kuqe në semafor, 8 për tejkalim të parregullt, 6 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 64 për parkim të parregullt.