Shvercerat” nuk lejohen të shkojnë në Tetovë! Bllokohen në pikëpagesë

Tifo grupi i FC-Shkupit, “Shvercerat” janë ndaluar nga forcat policore në pikëpagesën Shkup-Tetovë, përcjell TV21. Gati pesl autobusë me tifozë nuk janë lejuar që të shkojnë në Tetovë, ku sot në stadiumin e qytetit pritet të luhet ndeshja futbollistike mes KF Shkëndija dhe FC Shkupi.