Sanksionohen 253 vozitës, 73 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka sanksionuar gjithsejtë 253 vozitës prej të cilëve: 73 për tejkalim të shpejtësisë, 63 gjoba ngasje të makinës në gjendje të dehur, 18 gjoba për vozitësit e motoçikletave, 23 për ngasje pa patentë shoferi. Nga ky dikaster njoftojnë se kanë shqiptuar edhe 5 gjoba për përdorim të telefonit, 6 për makina të paregjistruara, 12 për vozitës fillestar dhe 29 për parkim të parregullt.