Osama Muadini, zv. drejtor i Agjencisë Informative Mediatike MIA!

Osama Muadini është emëruar me vendim të Qeverisë, Zv. Drejtor në Agjencinë Informative Mediatike – MIA.

Muadini ka shkruar: “Emrimi im erdhi me propozim të Kryetarit Arben Taravari, Ziadin Sela dhe Elmi Azirit, me aprovim unanim nga Kryesia e Partisë, si dhe me pëlqim të Degës së ASH-së Kumanovë.
Do të doja të falenderoja gjithsecilin, një nga një, për besimin e dhënë dhe të njejtëve u jam mirënjohës dhe do të mundohem që mos t’i zhgënjej!

Një falenderim të veçant për përkrahjen në vazhdimsi nga ana e familjes, shokëve, miqëve dhe gjithë atyre që më kanë përkrahur në rrugëtimin tim politik, nga Kumanova e gjetiu.

Për një gjë të jeni të sigurt!

Vazhdoj të jem në shërbim të qytetarëve, të cilëve u jam borxhli, pavarësisht pozitës, të cilën e shoh si mision të shenjtë dhe jo privilegj!

I juaji,
Osama Muadini”