Nuk pati mundësi ta paguaj rrymën, dënohet me burg invalidi i UÇK-së!

Hashim A. Idrizi luftetari i UÇK-së është baba i 3 fëmijëve ndërsa vetë ende vuan nga plagët e luftës gjithashtu dhe gruaja e tij është me probleme shëndetësore.

Hashimi A. Idrizi është dënuar nga gjykata dhe është i obliguar të paraqitet para organeve në vuajtje të dënimit si pasoj e mos pagesës së energjisë elektrike.
Prekazi numëron shumë milioner që nuk ja dinë skajin pasurisë por ka edhe të përvuajtur si Hashimi!

Numrin e Hashimit e ka bërë publik një nga shokët e tij dhe ka kërkuar ndihmë në emër të tij.

Hashim A. Idrizi, Tel – 044826353