Në Dardanë promovohet libri i shkrimtarit kumanovar, Nehat Jahiu, “Prushërime vargjesh për liri”

Në sallën e Shkollës së Mesme të Ulët

“ Metush Krasniqi në fshatin Roganë të Dardanës- ish Kamenicës u mbajt përurimi i librit “Prushimë vargjesh për liri” i autorit Nehat Jahiu.

Në përurim morën pjesë krijues nga të gjitha trojet tona, arsimtarë të shkollës, familjarë të Heroi Metush Krasniqi etj.

Pas përurimit u bë homazh pranë bustit të Heroit në shkollë dhe pastaj poashtu u bë homazh edhe në varrin e Haroit Metush Krasniqi në vendlindjen e tij në fshatin Dajkoc.

22 maj 2022