July 23, 2024
Maqedoni

Kuvendi konstatoi dorëheqjen e ministrit të Bujqësisë

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në fillim të seancës së 54 ka konstatuar dorëheqjen e ministrit të bujqësisë dhe zëvendës ministrit të arsimit dhe atij për kulturë. Kështu që janë konstatuar dorëheqjet e Arianit Hoxhës, Arafat Shabanit dhe Sedat Sulejmanit. Në rend dite të seancës së sotme ka më shumë pika të rendit të ditës, mes të cilave edhe Propozim buxheti për vitin 2022.

Seanca ka filluar me dy orë vonesë.