Futbollistët shqiptarë të Maqedonisë së Veriut, nuk e kënduan himnin shtetëror (VIDEO)

4 futbollistë shqiptarë filluan nga minuta e parë ndeshjen me Maqedoninë e Veriut kundër Austrisë.
Enis Bardhi, Ezgjan Alioski, Arijan Ademi dhe Visar Musliu nuk e kënduan himnin gjatë intonimit.
Kjo ka shkaktuar pakënaqësi te tifozët e Maqedonisë së Veriut, derisa kanë reaguar nëpër rrjete sociale.

https://video.gjirafa.com/austria-kalon-ne-avantazh-kunder-maqedonise-se-veriut