Filipçe: Nga tetori, e nevojshme certifikata me dy doza të vaksinës

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe sot tha se pritet që nga muaji nëntor për të hyrë në objekte gastronomike dhe për të organizuar ngjarje do të jetë e nevojshme të tregohet certifikatë plotë e vaksinimit, transmeton Alsat. Filipçe tha se për ndryshimin në fjalë do të japin kohë e mjaftueshme deri në miratim.

“Njëra prej masave që me siguri do të rekomandohet, gjithashtu me siguri do të lëm mjaftueshëm kohë është nevoja që të tregohet certifikatë për së paku dy doza të vaksinës për hyrje në objekte gastronomike dhe për organizim të ngjarjeve “