Familjes Jashari i shtohet edhe një anëtarë

Gëzim i madh për familjen tonë!

Emrin e muajit të heroizmit, sakrificës dhe Epopesë së UÇK-së nga tani do ta bartë nipi jonë i ri, djali i tretë i motres sime Besartes.

Falënderimi i takon Zotit, që pas gjithë atyre rënieve të fëmijëve të familjes sonë për liri, familja jonë po mbushet me djem e vajza që sigurisht do të ndjekin rrugën e tyre, gjaku i të cilëve u bë themel i lirisë që sot fëmijët dhe të gjithë ne gëzojmë.

Mirësevjen Mars! Të urojmë jetë të gjatë e të lumtur!

Qofsh i dobishëm për shtetin, shoqërinë dhe kombin tonë!