Diaspora shqiptare në Amerikë me komente negative për vizitën e Ramës në Nju Jork

Agron Damzi

Vizita e beut të Surrelit në New York kaloi si gjithmon vetëm në stilin e tij me mediat e propagandës.

Më shumë për sigurinë e tij u kujdes ambasada që ftesat i ka shpërnda me kujdesin më të madh dhe me pikatore a thu se po merej masa për presidentin e Amerikës!

Surpriza e pregaditur nga dibranët e New Yorkut dështoi,por për këtë nuk u mërzita shumë sepse çështja Skavicës po mer përmasa kombëtare dhe ndërkombëtare.Ajo që më mërziti më shumë ishte se humba “bastin” të cilin e kisha vendos prej vjet në Shtator që Rama vjen çdo fillim viti në USA për të bë taksat.S’kam çfar bëj duhet pagu dreka…