Bekteshi: Rriten kapacitetet e prodhimit vendor të rrymës

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi vazhdon angazhimin e tij maksimal për ta tejkaluar sa më shpejtë krizën energjetike që ka kapluar të gjithë rajonin!
Bekteshi sot ka qëndruar në TEC Manastir, për të shënuar fillimin e punëve ndërtimore për ndërtimin e tubacionit të ngrohjes nga TEC Manastir në Manastir, Novaci dhe Mogillë, investim i cili arrinë vlerën prej  46 milionë eurove dhe do të sigurojë kosto më të ulëta për ngrohje për amvisëritë në Manastir, Novaci dhe Mogillë.
 

“Të gjitha kapacitetet vendore për prodhim të energjisë elektrike në funksion, për tu përballur suksesshëm me krizën energjetike!
Nuk do të ketë rritje të mëdha të çmimit të rrymës për amvisritë”, thotë Bekteshi.