July 23, 2024
Maqedoni

Avokatja e rrejshme i mer 105 mijë euro vajzës nga Tetova

Me datë 18.01.2023 në ora 12:50 në SPB Tetovë, një 24 vjeçare nga rrethina e Tetovës ka raportuar se në periudhën kohore prej datës 24.08.2021 deri në gusht 2022 është mashtruar në disa raste nga një grua me iniciale A.A., e cila ishte prezantuar si juriste.

Sipas kallëzimit, ajo e kishte bindur në mënyrë të reme se do ta ndihmonte në procedurat gjyqësore, për të cilën i ka kërkuar dhe ka marrë rreth 105 mijë euro. Siç raportohet, ajo ka mësuar për mashtrimin nëpërmjet një personi të tretë që A.A. ajo nuk është fare avokate dhe nuk ka bërë asnjë ankesë në gjykatë. Po merren masa për zbardhjen e rastit.