702 raste të reja dhe 24 viktima nga virusi

702 raste të reja janë regjistruar për 24 orë në Maqedoninë e Veriut nga realizimi i 6.480 testimeve.

Në po të njëjtën periudhë, janë shëruar 1.119 pacientë kurse kanë vdekur 24 persona.

Viktima më e re në moshë është një 37-vjeçar nga Shkupi

Raste aktive në vend janë 13.952./TV21